![]() |
Pomoc s Matlabom - Verzia pre tlač +- Matlab fórum (http://matlab.sk) +-- Fórum: Matlab (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Fórum: Programovanie / Programming (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Téma: Pomoc s Matlabom (/showthread.php?tid=81) |
Pomoc s Matlabom - Bibina - 01-22-2014 11:16 Dobrý deň, hľadám niekoho, kto by bol ochotný pozrieť sa na jeden program v Matlabe a pomôcť mi s ním za možnú finančnú odmenu. RE: Pomoc s Matlabom - Domino - 04-02-2014 20:42 Dobrý deň, robím v matlabe simuláciu pohybu uzlov v rámci ktorého chcem vykresliť aj prenos dát so zdrojového uzla do cieľového. a mám problém ako vykresliť ale aj spraviť daný prenos keď sa mi obraz stále prekresľuje nakoľko je tam pohyb uzlov. pre bližšie info viem ukázať a popisať ako program zatiaľ funguje. ak by niekto mi vedel poradiť určite by sme sa dohodli aj na odmene za pomoc. RE: Pomoc s Matlabom - Nikuška - 05-08-2014 14:54 Dobry den, potrebovala by som surne pomoct s popisom jedneho programu v Matlabe. Zdroj.kod je max. na 70 riadkov. Ide len o definovanie uvedenych príkazov. Bola by som velmi vdacna za ochotu. Dakujem. |